Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за државниот инспекторат за локална самоуправа
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани по повод 60 години од првото заседание на АСНОМ
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за престанување на важењето на законот за овластување на организација за изработка на книжни и ковани пари
 26.05.2005 | Сл. весник/година: 38 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.