Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители - вон сила
 01.02.2006 | Сл. весник/година: 13 / 2006
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за Академијата за судии и јавни обвинители - вон сила
 02.07.2010 | Сл. весник/година: 88 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.05.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Измена
  20.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за воената академија - вон сила
 03.07.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2005 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за медицинските студии и континуираното стручно усовршување на докторите на медицина
 28.01.2013 | Сл. весник/година: 16 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  20.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за педагошката служба
 14.02.2011 | Сл. весник/година: 18 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за стручно образование и обука
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.