Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 7 од 7
[1]
Закон за даноците на имот
 14.09.2004 | Сл. весник/година: 61 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2007 
Преземи го документот
 Измена
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
 
Закон за договорна хипотека - вон сила
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.10.2000 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за експропријација - вон сила
 05.07.1995 | Сл. весник/година: 33 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.01.1996 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.03.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.04.1998 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.12.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  10.05.2003 
Преземи го документот
 Дополнување
  20.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.02.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската Банка по Договор за заем за проектот катастар и регистрација на недвижности
 26.05.2005 | Сл. весник/година: 38 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој-Светската банка по договорот за заем за дополнителното финансирање на проектот за катастар на недвижности и регистрација
 06.09.2010 | Сл. весник/година: 118 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за катастар на недвижности - вон сила
 26.03.2008 | Сл. весник/година: 40 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 09.12.2010
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за премер, катастар и запишување на правата на недвижностите - вон сила
 16.05.1986 | Сл. весник/година: 27 / 1986
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.03.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.10.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Документи 1 до 7 од 7
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.