Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
Закон за даноците на имот
 14.09.2004 | Сл. весник/година: 61 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2007 
Преземи го документот
 Измена
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
 
Закон за заштита на културното наследство
 02.04.2004 | Сл. весник/година: 20 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за заштита на природата
 04.10.2004 | Сл. весник/година: 67 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.02.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за правното наследство на Република Македонија на членството во Меѓународниот монетарен фонд
 13.04.1993 | Сл. весник/година: 23 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за прогласување на споменичката целина Крушево за културно наследство од особено значење
 26.07.2012 | Сл. весник/година: 95 / 2012
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за прогласување на старото градско јадро на Кратово за културно наследство од особено значење
 30.09.2014 | Сл. весник/година: 144 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за прогласување на старото градско јадро на Охрид за културно наследство од особено значење
 08.04.2011 | Сл. весник/година: 47 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за заштита на нематеријалното културно наследство
 12.05.2006 | Сл. весник/година: 59 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Рамковната конвенција на Советот на Европа за значењето на културното наследство во општеството
 28.02.2011 | Сл. весник/година: 25 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на ревидираната Европска конвенција за заштита на археолошкото наследство
 13.07.2005 | Сл. весник/година: 56 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.