Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за заштита на населението од заразни болести
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.08.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.06.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2011 година
 06.12.2010 | Сл. весник/година: 156 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија, 2001 година - вон сила
 28.02.2001 | Сл. весник/година: 16 / 2001
Преземи го документот
 Измени
  14.05.2001 
Преземи го документот
 Измени
  05.09.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за попис на населението, домаќинствата, становите и земјоделските стопанства во Република Македонија во 1994 година - вон сила
 19.05.1994 | Сл. весник/година: 25 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за унапредување и заштита на правата на припадниците на заедниците кои се помалку од 20% од населението на Република Македонија
 22.07.2008 | Сл. весник/година: 92 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.