Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за јавните набавки
 12.11.2007 | Сл. весник/година: 136 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  23.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.05.2015 
Преземи го документот
 ИДИзмена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  16.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 30.03.2004 | Сл. весник/година: 19 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 12.06.1998 | Сл. весник/година: 26 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.