Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за работното време, задолжителните одмори на мобилните работници и возачите во патниот сообраќај и уредите за запишување во патниот сообраќај
 30.12.2009 | Сл. весник/година: 161 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за телекомуникациите - вон сила
 01.07.1996 | Сл. весник/година: 33 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.04.1998 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.05.1998 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.07.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.11.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.