Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 14
[1] 2
Закон за јавните набавки
 12.11.2007 | Сл. весник/година: 136 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  23.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.05.2015 
Преземи го документот
 ИДИзмена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  16.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 30.03.2004 | Сл. весник/година: 19 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 12.06.1998 | Сл. весник/година: 26 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 1999 година - вон сила
 22.04.1999 | Сл. весник/година: 23 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2003 година - вон сила
 31.03.2002 | Сл. весник/година: 21 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  24.09.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за организација и работа на органите на државната управа
 21.07.2000 | Сл. весник/година: 58 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.12.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Државна управа
 
Закон за откуп на побарувањата на правните лица од Република Македонија, од Ирак и Кувајт, од страна на Република Македонија
 10.07.1998 | Сл. весник/година: 32 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  09.08.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.08.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за платниот промет - вон сила
 27.04.2001 | Сл. весник/година: 32 / 2001
Преземи го документот
 Дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.11.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.05.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.07.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.09.2006 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за регистрирање на готовински плаќања
 26.04.2001 | Сл. весник/година: 31 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за слободни економски зони - вон сила
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Документи 1 до 10 од 14
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.