Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
Закон за биомедицинско потпомогнато оплодување
 19.03.2008 | Сл. весник/година: 37 / 2008
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за ветеринарното здравство - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Владата на Република Италија за реализација на втората фаза од програмата за рационализација на управувањето и модернизацијата на биомедицинската технологија во здравствениот сектор
 21.12.2005 | Сл. весник/година: 112 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Владата на Република Италија за реализација на втората фаза од програмата за рационализација на управувањето и модернизацијата на биомедицинската технологија во здравствениот сектор
 21.12.2005 | Сл. весник/година: 112 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала
 08.05.1998 | Сл. весник/година: 21 / 1998
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за медицинските студии и континуираното стручно усовршување на докторите на медицина
 28.01.2013 | Сл. весник/година: 16 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  20.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за заштита на човековите права и достоинството на човечкото суштество во однос на примената на биологијата и медицината, со Дополнителниот протокол за забрана на клонирање на човечки суштества и Дополнителниот протокол за трансплантација на органи и ткива од човечко потекло
 28.04.2009 | Сл. весник/година: 55 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата за соработка во полето на здравството и медицината меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина
 31.12.2002 | Сл. весник/година: 100 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија за соработка во областа на здравството и медицинските науки
 23.01.2001 | Сл. весник/година: 4 / 2001
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Косово за соработка во областа на здравството и медицината
 29.12.2010 | Сл. весник/година: 170 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.