Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за Владата на Република Македонија
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.03.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
 Измена
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 25.06.2002 | Сл. весник/година: 42 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 24.07.1998 | Сл. весник/година: 36 / 1998
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за локалните избори - вон сила
 06.09.1996 | Сл. весник/година: 46 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.03.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  07.07.2004 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.08.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.09.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за пратениците
 03.10.2005 | Сл. весник/година: 84 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.04.2006 
Преземи го документот
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  21.07.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.