Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за основање на јавно претпријатие Македонска радио-телевизија - вон сила
 04.02.1998 | Сл. весник/година: 6 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.11.2004 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за радиодифузната дејност
 21.11.2005 | Сл. весник/година: 100 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 19.08.2008
  05.12.2008 
Преземи го документот
 Измена
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  31.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за радиодифузната дејност - вон сила
 30.04.1997 | Сл. весник/година: 20 / 1997
Преземи го документот
 Измена
  03.11.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.02.2004 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.