Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за домување - вон сила
 08.05.1998 | Сл. весник/година: 21 / 1998
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.05.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.07.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.06.2003 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.06.2003 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2004 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.