Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 10
[1]
Закон за народната банка на Република Македонија
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 13.07.2000 | Сл. весник/година: 54 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 21.12.1999 | Сл. весник/година: 81 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 22.10.1997 | Сл. весник/година: 54 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари по повод 100 години од Илинденското востание
 04.06.2003 | Сл. весник/година: 37 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани по повод 60 години од првото заседание на АСНОМ
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за престанување на важењето на законот за овластување на организација за изработка на книжни и ковани пари
 26.05.2005 | Сл. весник/година: 38 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за пригодни ковани пари
 07.03.1995 | Сл. весник/година: 11 / 1995
Преземи го документот
 Изменување
  22.10.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Документи 1 до 10 од 10
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.