Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за класифицирани информации
 27.02.2004 | Сл. весник/година: 9 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
 Измена
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Хрватска за размена и заемна заштита на класифицирани информации
 30.01.2009 | Сл. весник/година: 14 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Европската унија за безбедносните процедури за размена на класифицирани информации
 13.07.2005 | Сл. весник/година: 56 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.