Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Декларација за побезбеден интернет
 03.03.2010 | Сл. весник/година: 31 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за електронско управување
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.