Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за иновациската дејност
 31.05.2013 | Сл. весник/година: 79 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.