Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за квалитетот на земјоделските производи
 21.10.2010 | Сл. весник/година: 140 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ на јавни давачки во траен влог во друштвата АД Органско хемиска индустрија Наум Наумовски-Борче, Скопје, Тутунски комбинат АД Прилеп и друштво за производство на производи со посебна намена 11 Октомври Еурокомпозити АД Прилеп
 13.06.2012 | Сл. весник/година: 74 / 2012
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за прекуграничните последици од индустриски несреќи
 10.02.2010 | Сл. весник/година: 19 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за техничка инспекција
 16.07.2008 | Сл. весник/година: 88 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.