Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 7 од 7
[1]
Закон за гарантирање на инвестицијата на инвеститорите ЕРСТЕ Банк, ЕБРД и ИФЦ во Стопанска банка АД Скопје - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за гарантирање на инвестицијата на стратешки инвеститори и за преземање на одделни побарувања од крајни корисници од страна на Република Македонија, во Стопанска Банка А.Д. - Скопје
 31.12.1999 | Сл. весник/година: 86 / 1999
Преземи го документот
 Измена
  25.03.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.12.2000 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за инвестициски фондови
 28.01.2009 | Сл. весник/година: 12 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
 
Закон за контрола на државната помош
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за основање на Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија
 26.04.2010 | Сл. весник/година: 57 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за основање на Агенција за странски инвестиции на Република Македонија - вон сила
 14.06.2004 | Сл. весник/година: 37 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Државата Кувајт за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 26.04.2010 | Сл. весник/година: 57 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 7 од 7
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.