Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 7 од 7
[1]
Закон за водните заедници - вон сила
 31.07.2003 | Сл. весник/година: 51 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водостопанствата - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за вршење земјоделска дејност
 15.02.2002 | Сл. весник/година: 11 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.01.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделско земјиште
 08.11.2007 | Сл. весник/година: 135 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Исправка
  04.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена
  17.06.2013 
Преземи го документот
 Измена
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделското земјиште - вон сила
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.03.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за пасиштата
 22.01.1998 | Сл. весник/година: 3 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.12.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  21.08.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  07.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал кои стопанисуваат со земјоделско земјиште
 19.04.1996 | Сл. весник/година: 19 / 1996
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.04.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  19.04.2000 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 1 до 7 од 7
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.