Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за игрите на среќа и за забавните игри
 25.02.2011 | Сл. весник/година: 24 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.09.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Измена
  28.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.09.2016 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.07.2017 
Преземи го документот
категорија: Игри на среќа
 
Закон за игрите на среќа и за забавните игри - вон сила
 06.03.1997 | Сл. весник/година: 10 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.02.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Игри на среќа
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.