Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 8 од 8
[1]
Закон за железниците - вон сила
 03.08.2005 | Сл. весник/година: 64 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  11.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за железничкиот систем
 09.04.2010 | Сл. весник/година: 47 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.01.2013 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  28.06.2013 
Преземи го документот
 Измена
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по договорот за заем за финансирање на проектот „Изградба на нова и реконструкција на постојната делница Бељаковце - Крива Паланка - источниот дел од железничката пруга на коридор VIII, фаза 2“
 02.12.2014 | Сл. весник/година: 178 / 2014
Преземи го документот
 Дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за Македонските железници - вон сила
 20.02.1998 | Сл. весник/година: 9 / 1998
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за обезбедување средства за финасирање на Програмата за изградба на железничката пруга Куманово-Бељакобце-Крива Паланка-Деве Баир (граница со Република Бугарија) во 1994,1995 и 1996 година
 31.12.1994 | Сл. весник/година: 70 / 1994
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за превоз во патниот сообраќај
 05.10.2004 | Сл. весник/година: 68 / 2004
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.10.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за превоз во патниот сообраќај - вон сила
 10.02.1999 | Сл. весник/година: 7 / 1999
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О Скопје
 04.05.2005 | Сл. весник/година: 29 / 2005
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Документи 1 до 8 од 8
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.