Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за доброволно предавање и собирање огнено оружје, муниција и експлозивни материи и за легализација на оружјето
 04.06.2003 | Сл. весник/година: 37 / 2003
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2004 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за набавување, поседување и носење оружје - вон сила
 25.07.2003 | Сл. весник/година: 49 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за промет на експлозивни материи
 21.06.1985 | Сл. весник/година: 30 / 1985
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.01.1989 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.06.1991 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.1993 
Преземи го документот
 Измена
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за управување со отпад
 05.10.2004 | Сл. весник/година: 68 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.11.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.06.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  25.01.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.