Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 15
[1] 2
Закон за државен пазарен инспекторат
 01.03.2007 | Сл. весник/година: 24 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.06.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  20.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за знамето на Република Македонија
 06.10.1995 | Сл. весник/година: 47 / 1995
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Закон за знамето на Република Македонија - вон сила
 12.08.1992 | Сл. весник/година: 50 / 1992
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Закон за катастар на недвижности - вон сила
 26.03.2008 | Сл. весник/година: 40 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 09.12.2010
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за премер, катастар и запишување на правата на недвижностите - вон сила
 16.05.1986 | Сл. весник/година: 27 / 1986
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.03.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.10.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за ратификација на Договорот за економска, комерцијална и техничка соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар
 16.12.2005 | Сл. весник/година: 110 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Словачката Република за враќање на свои државјани чие влегување или престој на територијата на другата држава е илегален
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Меморандумот за соработка во областа на земјоделството меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар
 16.04.2009 | Сл. весник/година: 51 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Израел за соработка во областа на културата, образованието и науката
 20.06.2005 | Сл. весник/година: 46 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 15
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.