Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за продажба и давање под закуп на деловните згради и деловните простории на Република Македонија
 21.01.2013 | Сл. весник/година: 13 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена
  02.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена
  03.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Деловен простор
 
Закон за продажба на деловните згради и деловните простории на Република Македонија
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.11.1994 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Деловен простор
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.