Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за гаранција на Република Македонија за депонираните девизни влогови на граѓаните и за обезбедување на средства и начин за исплата на депонираните девизни влогови на граѓаните во 1993 и 1994 година - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за начинот и постапката на исплатување на депонираните девизни влогови на граѓаните по кои гарант е Република Македонија
 21.04.2000 | Сл. весник/година: 32 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.12.2000 
Преземи го документот
 Измена
  16.01.2002 
Преземи го документот
 Измена
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Измена
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
 
Закон за превземање на депонираните девизни влогови на граѓаните од страна на Република Македонија
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.