Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници - вон сила
 29.05.1996 | Сл. весник/година: 26 / 1996
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за регистрирање на готовински плаќања
 26.04.2001 | Сл. весник/година: 31 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за Управата за јавни приходи - вон сила
 30.12.1993 | Сл. весник/година: 80 / 1993
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.09.1995 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Финансиската полиција - вон сила
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.03.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.