Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 112
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 12
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 08.10.2008 | Сл. весник/година: 126 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Амандманот кон Монтреалскиот протокол за супстанциите што ја осиромашуваат озонската обвивка, донесен во Пекинг 1999 година
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Билатералниот договор меѓу Република Македонија и Република Грција за изградба и управување со нафтовод - вон сила
 27.09.1999 | Сл. весник/година: 62 / 1999
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Ветеринарно-санитарната конвенција меѓу Република Македонија и Република Бугарија
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договор меѓу Република Македонија и Република Бугарија за социјално осигурување
 05.05.2003 | Сл. весник/година: 31 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Унгарија за соработка и меѓусебна помош во случај на катастрофи
 25.01.2010 | Сл. весник/година: 10 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Србија
 31.12.2009 | Сл. весник/година: 163 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за Ратификација на Договорот за економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Унгарија
 29.09.2011 | Сл. весник/година: 132 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за кинематографска копродукција меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Италија
 04.03.2003 | Сл. весник/година: 13 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестиции меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 112
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 12
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.