Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за надзор на државната граница
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  16.07.2009 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Закон за преминување на државната граница и за движење во граничниот појас (пречистен текст) - вон сила
 30.03.2004 | Сл. весник/година: 19 / 2004
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Закон за преминување на државната граница и за движењето во граничниот појас - вон сила
 08.06.1992 | Сл. весник/година: 36 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  04.03.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.03.1994 
Преземи го документот
 Измена
  30.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Закон за ратификација на договорот за физичка демаркација на границата меѓу Република Македонија и Република Косово
 19.10.2009 | Сл. весник/година: 127 / 2009
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.