Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Зaкон за спортска академија
 01.08.2014 | Сл. весник/година: 115 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за даночни, царински и други фискални погодности во врска со одржувањето на УЕФА Супер куп 2017 во Република Македонија
 17.10.2016 | Сл. весник/година: 190 / 2016
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за скијалишта
 26.02.2016 | Сл. весник/година: 37 / 2016
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за спортот
 07.05.2002 | Сл. весник/година: 29 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.10.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  28.05.2012 
Преземи го документот
 Консолидиран текст
  12.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Измена
  01.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  03.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за спортот - вон сила
 07.02.1996 | Сл. весник/година: 7 / 1996
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  09.08.1999 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за спречување на насилството и недоличното однесување на спортските натпревари
 16.12.2004 | Сл. весник/година: 89 / 2004
Преземи го документот
 Измена
  10.11.2008 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.