Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 8 од 8
[1]
Закон за електронско управување
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за Македонската академија на науките и уметностите
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за научно - истражувачка дејност
 07.04.2008 | Сл. весник/година: 46 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за научно-истражувачката дејност - вон сила
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Македонска академска истражувачка мрежа
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Национална агенција за нуклеарни технологии на Република Македонија
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Факултет за информатички и комуникациски технологии во состав на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ Битола
 30.12.2013 | Сл. весник/година: 187 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за постигнување на оспособеност за 2000-та година - вон сила
 16.07.1999 | Сл. весник/година: 44 / 1999
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Документи 1 до 8 од 8
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.