Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за забрана на исплата на плати од дневен пазар, плати во бонови и натура и дивиденда во Републиката - вон сила
 19.01.1993 | Сл. весник/година: 1 / 1993
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за исплата на пензии и пензиски надоместоци од капитално финансирано пензиско осигурување
 24.01.2012 | Сл. весник/година: 11 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за исплата на платите во Република Македонија
 31.12.1994 | Сл. весник/година: 70 / 1994
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.1995 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.05.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.10.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2009 
Преземи го документот
 Измена
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Измена
  24.01.2012 
Преземи го документот
 Измена
  19.11.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.02.2013 
Преземи го документот
 Измена
  06.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за исплата на платите и другите надоместоци и дивиденди во Републиката
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.1992 
Преземи го документот
 Измена
  09.10.1992 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за исплата на платите и пензиите во Република Македонија
 27.12.1993 | Сл. весник/година: 78 / 1993
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за минимална плата во Република Македонија
 24.01.2012 | Сл. весник/година: 11 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.