Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за воздухопловство
 03.02.2006 | Сл. весник/година: 14 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  06.09.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  13.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за обезбедување на средства за санирање на последиците од земјотресот во општините Битола, Демир Хисар, Охрид и Ресен
 14.06.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за плаќање на доплатна поштенска марка „Мајка-Тереза“
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за плаќање на дополнителна поштенска марка „Република Македонија - цвеќе на мирот“ - вон сила
 27.01.1993 | Сл. весник/година: 3 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.