Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 8 од 8
[1]
Закон за насочување и користење на ануитетите од средствата на фондот на федерацијата за кредитирање на побрзиот развој на стопански недоволно развиените Републики и автономни покраини кои се формираат по основ на задолжителен заем - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за поттикнување на развојот на стопански недоволно развиените подрачја - вон сила
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за преземање на акционерските друштва
 14.05.2013 | Сл. весник/година: 69 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за продолжување на важноста на Законот за утврдување на стопански недоволно развиените краишта во периодот од 1986 - 1990 година - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  18.07.1992 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за рамномерен регионален развој
 22.05.2007 | Сл. весник/година: 63 / 2007
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за утврдување на стопански недоволно развиените краишта - вон сила
 31.03.1993 | Сл. весник/година: 18 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта во периодот од 1 јануари до 30 јуни 1992 година - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  18.07.1992 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта - вон сила
 26.03.1993 | Сл. весник/година: 17 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Документи 1 до 8 од 8
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.