Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 37
[1] 2 3 4
Закон за агенцијата за регулирање на пазарот на железнички услуги - вон сила
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за безбедност во железничкиот сообраќај - вон сила
 30.03.2007 | Сл. весник/година: 40 / 2007
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
 30.09.2015 | Сл. весник/година: 169 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
 03.05.2007 | Сл. весник/година: 54 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.09.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата - вон сила
 20.03.1998 | Сл. весник/година: 14 / 1998
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.12.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  05.05.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за внатрешната пловидба
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за внатрешната пловидба - вон сила
 07.04.2000 | Сл. весник/година: 27 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за возила
 06.11.2008 | Сл. весник/година: 140 / 2008
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за дирекцијата за цивилна воздушна пловидба - вон сила
 11.04.1995 | Сл. весник/година: 20 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2001 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за договорите за превоз во железничкиот сообраќај
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Документи 1 до 10 од 37
[1] 2 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.