Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 17
[1] 2
Закон за енергетика
 10.02.2011 | Сл. весник/година: 16 / 2011
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.05.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за енергетика - вон сила
 23.05.2006 | Сл. весник/година: 63 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.03.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за енергетика - вон сила
 19.09.1997 | Сл. весник/година: 47 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.12.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.06.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задолжителни нафтени резерви
 30.09.2014 | Сл. весник/година: 144 / 2014
Преземи го документот
 Измена
  02.12.2014 
Преземи го документот
 Измена
  13.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задолжителни резерви на нафта и нафтени деривати - вон сила
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задолжување на Република Македонија со втор дел од заем кај Европската ивестициона банка по финансискиот договор за проектот за изградба на автопатот на Коридор Х на делницата Демир Капија - Смоквица
 15.01.2016 | Сл. весник/година: 6 / 2016
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за заштита од експлозивни материи
 27.01.1978 | Сл. весник/година: 4 / 1978
Преземи го документот
 Измена
  19.08.1988 
Преземи го документот
 Измена
  29.06.1990 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за индустриски - зелени зони
 29.08.2013 | Сл. весник/година: 119 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.10.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнувањe
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за минералните суровини
 05.11.2012 | Сл. весник/година: 136 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2013 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  25.09.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за основање на Агенција за енергетика на Република Македонија
 28.07.2005 | Сл. весник/година: 62 / 2005
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 1 до 10 од 17
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.