Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 38
[1] 2 3 4
Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2005 година - вон сила
 02.03.2007 | Сл. весник/година: 25 / 2007
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за државната помош - вон сила
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за Европски работнички совет
 13.01.2012 | Сл. весник/година: 6 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за Европско друштво
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за забрана и спречување на вршење на нерегистрирана дејност
 30.12.2014 | Сл. весник/година: 199 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за задругите
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за заштита на конкуренцијата
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.01.1970 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за заштита на конкуренцијата - вон сила
 17.01.2005 | Сл. весник/година: 4 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за јавните претпријатија
 31.07.1996 | Сл. весник/година: 38 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.02.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена
  29.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за контрола на државната помош
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 38
[1] 2 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.