Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите на јавни функции именувани од Владата на Република Македонија
 30.04.2010 | Сл. весник/година: 60 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за Владата на Република Македонија
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.03.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
 Измена
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за воведување на систем за управување со квалитетот и заедничката рамка за процена на работењето и давањето на услуги во државната служба
 14.05.2013 | Сл. весник/година: 69 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за застапување на Република Македонија пред Европскиот суд за човекови права
 29.05.2009 | Сл. весник/година: 67 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за извршување на одлуките на Европскиот суд за човекови права
 06.06.2009 | Сл. весник/година: 67 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за ревизија на инструментот за претпристапна помош (ИПА)
 13.05.2010 | Сл. весник/година: 66 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.