Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за избор на претседател на Република Македонија - вон сила
 21.04.1994 | Сл. весник/година: 20 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  08.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за одликувања и признанија на Република Македонија
 04.07.2002 | Сл. весник/година: 48 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за одликувањата и признанијата на Република Македонија - вон сила
 20.09.1995 | Сл. весник/година: 44 / 1995
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за помилување
 02.04.1993 | Сл. весник/година: 20 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.01.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.03.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  20.05.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за правата на Претседател на Република Македонија по престанување на функцијата - вон сила
 15.12.1999 | Сл. весник/година: 79 / 1999
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за правата на Претседателот на Република Македонија и неговото семејство по престанување на функцијата
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.10.2006 
Преземи го документот
 Измена
  27.12.2007 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.