Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 17
[1] 2
Закон за агенцијата за разузнавање
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.05.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.07.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.11.2001 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за внатрешни работи
 03.03.2014 | Сл. весник/година: 42 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
 Измена
  17.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за внатрешни работи - вон сила
 24.07.2009 | Сл. весник/година: 92 / 2009
Преземи го документот
 Исправка на Законот за внатрешни работи
  28.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за внатрешни работи - вон сила
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.05.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.04.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.04.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за детективската дејност
 17.12.1999 | Сл. весник/година: 80 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за доброволно предавање и собирање огнено оружје, муниција и експлозивни материи и за легализација на оружјето
 04.06.2003 | Сл. весник/година: 37 / 2003
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2004 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за забрана на развивање, производство, складирање и употреба на хемиски оружја
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за испитување и жигосување, односно обележување на огненото оружје и муницијата
 19.02.2010 | Сл. весник/година: 25 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за набавување, поседување и носење оружје - вон сила
 25.07.2003 | Сл. весник/година: 49 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за национална криминалистичко - разузнавачка база на податоци
 02.10.2009 | Сл. весник/година: 120 / 2009
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Документи 1 до 10 од 17
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.