Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 206
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 21
Дополнување
 30.09.2014 | Сл. весник/година: 144 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Дополнување
 17.09.2014 | Сл. весник/година: 138 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Дополнување
 03.09.2014 | Сл. весник/година: 130 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Дополнување
 04.03.2014 | Сл. весник/година: 43 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Дополнување
 05.02.2014 | Сл. весник/година: 27 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Дополнување
 29.10.2013 | Сл. весник/година: 148 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Дополнување
 07.10.2013 | Сл. весник/година: 137 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Дополнување
 07.10.2013 | Сл. весник/година: 137 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Дополнување
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Дополнување
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 1 до 10 од 206
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.