Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за катастар на недвижности
 16.04.2013 | Сл. весник/година: 55 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.06.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за катастар на недвижности - вон сила
 26.03.2008 | Сл. весник/година: 40 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 09.12.2010
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за нациoналната инфраструктура на просторните податоци на Република Македонија
 24.02.2014 | Сл. весник/година: 38 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Закон за премер, катастар и запишување на правата на недвижностите - вон сила
 16.05.1986 | Сл. весник/година: 27 / 1986
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.03.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.10.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
категорија: Катастар на земјиштето - недвижностите
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.