Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 187
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 19
Декларација за побезбеден интернет
 03.03.2010 | Сл. весник/година: 31 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Дополна
 24.01.2014 | Сл. весник/година: 14 / 2014
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Дополнување
 18.09.2014 | Сл. весник/година: 139 / 2014
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Дополнување
 05.02.2014 | Сл. весник/година: 27 / 2014
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Државна управа
 
Дополнување
 27.02.2013 | Сл. весник/година: 31 / 2013
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Дополнување
 25.01.2013 | Сл. весник/година: 15 / 2013
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите на јавни функции именувани од Владата на Република Македонија
 30.04.2010 | Сл. весник/година: 60 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за адвокатски маркички - вон сила
 04.07.2012 | Сл. весник/година: 84 / 2012
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2013 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Закон за адвокатурата
 23.07.2002 | Сл. весник/година: 59 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.01.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.05.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.05.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.03.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.02.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.09.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измени и дополнувања
  12.09.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Адвокатура
 
Закон за адвокатурата - вон сила
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Адвокатура
 
Документи 1 до 10 од 187
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.