Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за контрола на квалитетот на земјоделските и прехранбените производи во надворешно – трговскиот промет
 30.01.1998 | Сл. весник/година: 5 / 1998
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надворешно - трговско работење - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.10.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
 Измена
  23.01.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надворешно-трговско работење
 28.06.2002 | Сл. весник/година: 45 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.