Детален опис на документ
Закон за вршење на услуги брз трансфер на пари
Датум на објавување: 03.12.2003 Преземи го документот
2828 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.12.2003 
Сл. весник/година: 77/2003 
Категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
Забелешка:
Клучни зборови: банка, народна банка, банки, пари, народна банка на република македонија, трансфер, нбрм, услуги, трансфер на пари, субагент, субагенти, трговско друштво, трговски друштва
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
1362 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.04.2010 
Преземи го документот
311 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
280 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
224 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
162 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
91 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
61 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
57 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.