Почетна   »   Закони    »  Закон за продажба на станови во државна сопственост кои потекнуваат од...Детален опис на документ
Закон за продажба на станови во државна сопственост кои потекнуваат од станбениот фонд на поранешната ЈНА
Датум на објавување: 05.11.2003 Преземи го документот
2560 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2003 
Сл. весник/година: 71/2003 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
Забелешка:
Клучни зборови: продажба, армија, армија на република македонија, министерство за одбрана, станбен фонд, јна, државна сопственост, стан, станови, зграда, згради, станбени простории, арм, армија на рм
Измени и дополнувања
 Дополнување
  24.06.2004 
Преземи го документот
553 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.