Детален опис на документ
Закон за набавување, поседување и носење оружје
вон сила
Датум на објавување: 25.07.2003 Преземи го документот
2808 пати симнат
Датум на стапување во сила: 02.08.2003 
Сл. весник/година: 49/2003 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: министерство за внатрешни работи, оружје, муниција, експлозив, експлозивни материи, огнено оружје, пушка, пушки, пиштоли, пиштол, револвер, револвери, снајпер, воздушно оружје, распрскувачкото оружје, гасно оружје, ладно оружје, ловечка пушка, војничка пушка, ловечки карабини, малокалибарска пушка, малокалибарски пиштол, стрелаштво, стрелачки организации
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
987 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.