Почетна   »   Закони    »  Закон за доброволно предавање и собирање огнено оружје, муниција и експлозивни...Детален опис на документ
Закон за доброволно предавање и собирање огнено оружје, муниција и експлозивни материи и за легализација на оружјето
Датум на објавување: 04.06.2003 Преземи го документот
2366 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.06.2003 
Сл. весник/година: 37/2003 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: оружје, муниција, експлозив, експлозивни материи, огнено оружје, пушка, пушки, пиштоли, пиштол, револвер, револвери, национална програма
Измени и дополнувања
 Дополнување
  27.02.2004 
Преземи го документот
428 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Vasko Tanaskoski на 24.09.2011 15:41

esfs

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.