Детален опис на документ
Закон за ловството
Датум на објавување: 24.02.2009 Преземи го документот
5803 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.03.2009 
Сл. весник/година: 26/2009 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: ловство, лов, ловење
Измени и дополнувања
 Исправка на Законот за ловство
  01.07.2009 
Преземи го документот
1812 пати симнат
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
1146 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
1127 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
760 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
663 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
652 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
472 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
423 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
459 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.