Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за државниот инспекторат за земјоделство
Датум на објавување: 16.02.2009 Преземи го документот
3637 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.02.2009 
Сл. весник/година: 20/2009 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, инспекција, инспекторат, државен, земјоделие
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
491 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
855 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
506 пати симнат
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
386 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
247 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.05.2015 
Преземи го документот
232 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
241 пати симнат
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
132 пати симнат
 Дополнување
  12.09.2016 
Преземи го документот
81 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.