Детален опис на документ
Закон за постапување по претставки и предлози
Датум на објавување: 08.07.2008 Преземи го документот
7548 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.07.2008 
Сл. весник/година: 82/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: предлог, постапување, претставки, предлози
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
2245 пати симнат
 Измена
  21.01.2013 
Преземи го документот
2093 пати симнат
 Дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
918 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
1002 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.